CHAOS EXTREME FEST #5



21 ŞUBAT 2010

Mekan: Glow Bar,ESKİŞEHİR
Kapı açılış: 17.00
Biletler: önsatış : 12.5 lira Kapıda: 15 lira (her 2 uygulayamaya da bir bira dahil!),
ön satış biletleri;

Black Art ( Krizalit cafe yanı)
Full Black ( Esnaf sarayı)
Cool Play Station (Adalar Migros arka sokağı)
Love Cafe Bar (yeni adı Harika Batıyakası) (Migros arka giriş karşısı)

Açıklanan gruplar (alfabetik) :

BLACK TOOH (Ankara - southern)
www.myspace.com/blacktoothmusictr

Yaklaşık bir yıl önce yine bir CHAOS organizasyonunda Eskişehir'e geldiklerinde yaklaşık 400 kişiyi hipnotize ettiler. Herkes tekrar istiyordu. Biz de istedik. Onlar da. Yurtdışında da ülkemizi başarıyla temsil eden grup,yeniden Eskişehir'de.

_________________________________________________

CENOTAPH ( Ankara - grindcore/death metal)

Çok fazla şey yazmaya gerek yok. Ülkemizin 15 yıllık grind devi,çok uzun bir aradan sonra bu muhteşem konser için Eskişehir'de. Gerek albümleri, gerekse muazzam canlı performanslarıyla ünü ülke sınırlarından çoktan taşıp,oldukça uzun zamandır yurtdışında ülkemizi başarıyla temsil eden Cenotaph,seçici davrandığı yurtiçi konserleri için CHAOS Extreme Fest.i seçti.

___________________________________________________

CHOPSTICK SUICIDE (İstanbul - mathcore/hardcore)
www.myspace.com/chopsticksuicide

Mathcore adlı türü icra ediyorlar.İstanbullular.Gaza getirme konusunda üstlerine yok.Eskişehir tayfasının alışık olmadığı türden bir grup.Bu özel gecede yer almak için sabırsızlanıyorlar.

________________________________________________________

DARKPHASE (Ankara - hard rock/thrash metal)
www.myspace.com/darkphase06

Tam 21 yıl. Evet,böyle zor şartların olduğu bu ülkede koskoca 21 yıldır ayakta durmayı başaran Ankaralı efsanevi grup da CHAOS Extreme Fest kadrosuna onur konuğu olarak eklendi. Thrash metalin en eski örneklerini,belki konser alanını dolduran seyircinin yaş ortalaması kadar yıldır dimdik ayakta duran bir gruptan dinlemeye hazır olun!

____________________________________________________

GATES of ETERNITY (İzmir - melodic death metal)
www.myspace.com/gatesofeternity

İzmir'in kallavi gruplarından GoE, Mayıs'ta 2 elemanını askere uğurlayacak. Biz onları elimizden geldiğince ağırlayacak,daha sonra omuzlarda uğurlayacağız.GoE, tüm metal güruhunu etkileyecek soundu ve canlı performansıyla Eskişehir'de olacak.

_____________________________________________________

HERETIC SOUL ( İstanbul - death metal)
www.myspace.com/hereticsoul1


Temmuz ayında geldiler ve yaz sıcağında death metal tayfayı önce ikiye ayırıp,sonra çarpıştırdılar.Sonuç şükela oldu.Full beste çaldılar,takdir topladılar.Şubat ayında albümleri arz-ı endam eyleyecek. Yine gelsinler dendi,Ukrayna - Moldova - Romanya ve Bulgaristan'ı fethedecek olan grup ayağının tozuyla yine geliyor.

___________________________________________________

SELF TORTURE (Ankara - hardcore/death metal)
www.myspace.com/selftorture

Bir başka dev grup da Self Torture. Yaklaşık 9 sene önce ilk konserini Eskişehir'de veren grup,müthiş sahne performansı,herkesi gaza getirecek olan soundu ile Eskişehir'i çok uzun bir aradan sonra yeniden sallamak üzere bu müthiş kadro eşliğinde CHAOS Extreme Fest.de!!

___________________________________________________

Konserden bir gece önce 20 Şubat akşamı,geleneksel CHAOS Fest. arefe partisi,bu kez Love Cafe Bar'da (yeni adı Harika Batıyakası) gerçekleşecektir. Normalde alternatif tarzı ve geniş mekanıyla dikkat çeken Love Cafe Bar,o gece için rock/metal bar sıkıntısı çeken Eskişehir'in bu ihtiyacını CHAOS Party için üstlenecektir.

0 yorum:

 
Copyright 2009 WOHM | Metal Sharing
Design by LYCAN