''FLIGHT 666'' TÜRKİYE'DEN KALKIYOR !!!


9 Mayıs Cumartesi günü, Iron Maiden belgeseli ''Flight 666'' Türkiye'de ''tek gün tek gösterim'' için 4 şehirde; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da gösterilecek. ''Flight 666''; ''Metal: Bir Metalcinin Yolculuğu'' ve ''Global Metal'' gibi ödüllü belgesellere imza atan Sam Dunn ve Scot McFadyen tarafından çekildi. Film, efsanevi ''Somewhere Back In Time'' turnesinin perde arkasını anlatıyor.

BAYTU EVENT MANAGEMENT (UK) firmasının girişimiyle gösterilecek filme katılımımız gerçekten çok önemli.

Bu etkinliklere göstereceğimiz katılım Iron Maiden'ın Türkiye konseri için de bir kapı açabilir.

Grubun efsanevi menajeri Rod Smallwood özellikle bu filmin Türkiye'deki başarısını önemsediğini filmin Türkiye'deki gösterimini sağlayan Burak Baytu'ya iletti.


FİLMİN AYRINTILI SEANS BİLGİLERİNİ ÖĞRENMEK VE BİLET SATIN ALMAK İÇİN:
http://www.afm.com.tr/Movie/Movie_View.aspx?MI=395#

"Flight 666"in gösterileceği sinemalar:

İSTANBUL'DA
İstinye park
Mecidiyeköy Profilo
Caddebostan CKM

ANKARA'DA
Ankamall
Cepa

BURSA'DA
Carrefour

İZMİR'DE
Forum Bornova

Bu arada filmin İstanbul'daki gösteriminin ardından Beyoğlu Studio Live'da bir Iron Maiden gecesi düzenlenecek. Ayrıntılı bilgi için www.biletix.com adresini takip etmenizde fayda var.

Bu filmin başarısıyla umarız bir gün biz de "the dream is true" diyebiliriz.

UP THE IRONS!!!

Bu arada "Flight 666", 25 Mayıs tarihinde bir set olarak piyasaya sürülecek. 2 DVD'den oluşacak olan bu setin içerisinde ayrıca iki CD'lik bir de soundtrack albüm yer alacak.

21 Nisan tarihinde tüm dünyada gösterime sunulan ve ülkemizde de 9 Mayıs'ta gösterime girecek olan "Flight 666"in ikinci DVD'sinde grubun turnenin farklı ülkelerinde gösterdiği 16 farklı performans bulunacak. Ayrıca Iron Maiden'a ait ve solist Bruce Dickinson'ın pilotluğunu üstlendiği Boeing 757 adlı özel turne uçağında geçen görüntüler de DVD kapsamında yer alacak.


0 yorum:

 
Copyright 2009 WOHM | Metal Sharing
Design by LYCAN